NOOFF® REVIEWER VAN DE MAAND

Je maakt elke maand kans, elke maand een nieuwe winnaar!

Door een review te schrijven help je andere klanten met het maken van een juiste keuze. Het allerleukste is als je foto’s zou willen toevoegen. Dan kunnen andere klanten zien hoe het jouw hond staat of hoe je het product gebruikt. 

Hoe schrijf je een product review? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  • na ongeveer een week nadat je jouw bestelling hebt ontvangen, krijg je automatisch een e-mail van ons. Je kan op het product klikken en heel gemakkelijk een review schrijven en foto’s toevoegen. 
  • heb je geen mail ontvangen n.a.v je aankoop, maar wil je alsnog een review schrijven?
    • Ga dan naar het betreffende gekochte product op deze website en schrijf je review. Let op dat je hetzelfde emailadres gebruikt bij het schrijven van de review, als waarmee je je NOOFF® product hebt besteld. 
    • Weet je niet meer precies welk emailadres je gebruikt hebt bij je geplaatste bestelling? Ik kan dit voor je opzoeken, stuur je mij dan een berichtje via DM of whatsapp +31613985995. Als je namelijk niet hetzelfde e-mailadres gebruikt dan komt er namelijk geen geverifieerde koper tekstblok bij te staan en dat willen wij wel heel graag, jij toch ook?

Extra kans maken? Schrijf een Google review (het liefst met foto’s) 

Hoe schrijf je een google review? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

  • belangrijk is dat je een Gmail account hebt. Als je deze hebt kan je naar de volgende stap. Heb je geen Gmail dan kan je alleen product reviews schrijven. (waar wij ook al super blij mee zijn als je dit zou willen doen)
  • log in op je Gmail account en schrijf een review. Dit doe je gemakkelijk door op onderstaande link te klikken. https://g.page/r/CWmIUPMP_2ImEB0/review

Hoe schrijf je een goede NOOFF® review?

  • schrijf een eerlijke review en vertel over wat je van de producteigenschappen van het gekochte product vind
  • schrijf je review in het Nederlands of Engels
  • zorg ervoor dat er geen spelfouten in je review zitten
  • geef je persoonlijke ervaring met het product. Wat vind je goed of handig aan dit product?
  • extra kans maken? Voeg dan een leuke foto of video van jouw hond met het product toe bij je review

De schrijver van de BESTE NOOFF REVIEW VAN DE MAAND ontvangt een NOOFF® shoptegoed t.w.v. €25. Het shoptegoed is geldig op alle artikelen in de webshop (niet geldig i.c.m andere kortingen, niet in te wisselen voor contanten en alleen te gebruiken bij minimale bestelwaarde van €75)

(*Het is niet toegestaan om reviews schrijven als je het product niet bij ons gekocht hebt)

Winnaar beste NOOFF® review van de maand april 2024:

wordt bekend gemaakt in de 1ste week van mei 2024

Winnaar beste NOOFF® review van de maand maart 2024:

 Wim - 23 maart 2024 - Hondenhalsband Waterproof BioThane | Simply Classic

"Supergoede service en kwaliteit" Halsband besteld, biothane. Zoals altijd, supergoed service, communicatie en kwaliteit. Snel geleverd. Top!

Winnaar beste NOOFF® review van de maand februari 2024:

Vanessa - 29 februari 2024 - NOOFF® hondenbeloningstasje | Olijfgroen & cognac

"Heerlijk tasje" Dit tasje wilde ik al heel lang, heerlijk soepel materiaal, waterafstotend, heeft een ruim vak waar ik een lijn in kan doen en ook nog mijn sleutels pasjes en telefoon. Het vak voor de snackjes is voorzien van een los zakje die met 4 knopen vast zit waardoor het niet verschuift en je snoepjes er niet naast vallen. Je kunt hem aan je schouder hangen, schuin over je schouder, maar je zou hem ook als heuptasje kunnen dragen. Ben er zeer tevreden mee.

Winnaar beste NOOFF® review van de maand januari 2024:

Els - 16 januari 2024 - Acme Alpha Hondenfluit 211.5

"Super fluitje" Na wat zoekwerk op het internet kwam ik uit bij dit fluitje. Vooral het feit fat het altijd dezelfde toon heeft vond ik belangrijk. Dt ze dan ook nog in leuke kleurtjes komen is een absolute plus! Een zwart exemplaar voor mijn man en voor mezelf een stijlvol groen. Daarbij nog een hele fijne uitleg van Marscha over het gebruik, helemaal top!

Winnaar beste NOOFF® review van de maand december 2023:

N.v.V. - 30 december 2023 - NOOFF® Hondenbeloningstasje | Olijfgroen & Cognac

"Super fijne beloningstas" Wij zagen deze tas en dachten deze moeten we hebben. Helaas net iets te lang gewacht en was deze kleur uitverkocht. Gelukkig zag ik daarna op instagram dat die weer leverbaar was (nouja pre bestellen). Dus hup gelijk besteld. Er stond bij verwachte levertijd begin januari, maar wij hadden hem net voor de kerst binnen (wat een super service!). Wij hebben hem nu een paar dagen in gebruik en ook al in de regen! De druppels blijven er letterlijk opzitten zo waterdicht is die! Ook kunnen wij nu onze kleine dummy, snoepjes en poepzakjes meenemen zonder dat we iets in onze handen moeten vasthouden, wat best handig is met een jachthond die echt van alles ruikt! En de kleur! Love it! Zo'n mooie kleur. Dus als je een super mooi en handig tasje wil wij raden deze echt aan!

Winnaar beste NOOFF® review van de maand november 2023:

 Cilla - 7 november 2023 - NOOFF® verstelbare en handsfree hondenriem Biothane | Qubi

"Mooie verstelbare lijn" Wij zijn heel erg blij met onze verstelbare biothane lijn (2,5 meter). Hij ligt heel fijn in de hand en is ook nog eens gemakkelijk schoon te maken onder de kraan. Wij gebruiken de lijn dagelijks op verschillende lengtes.

Winnaar beste NOOFF® review van de maand oktober 2023:

Sylvana - 5 oktober 2023 - NOOFF® Reflectie hondenriem BioThane - Libby

"Mega zichtbaar!" Deze riem van Nooff vergroot onze zichtbaarheid echt giga! We wandelen veel in het buitengebied langs een 60km/h weg tussen de weilanden, dus dat is geen overbodige luxe. Ligt lekker in de hand zoals ik van biothane gewend ben.

Winnaar beste NOOFF® review van de maand september 2023:

Marye - 20 september 2023 - NOOFF® ronde sleeplijn BioThane - Nova

"Lange biothane lijn" Er stond al een hele tijd een lange biothane lijn van Nooff op mijn verlanglijstje. Uiteindelijk is het de ronde geworden, zodat ik hem ook als sleeplijn kan gebruiken. Super blij mee! Ik wil voor de veiligheid altijd een karabijnhaak en dat kan gelukkig bij Nooff. Ook heeft ze goed meegedacht met de lengte en wel of geen handvat. Super blij met mijn uiteindelijke keuze. Gaan we veel plezier van beleven!

Winnaar beste NOOFF® review van de maand Augustus 2023:

Eva - 06 augustus 2023 - Acme Alpha hondenfluit 211.5

"Super mooi hondenfluitje!!! Ik had al een fluitje in mijn bezit,de purple met een lila koord.Maar vond het handig om er een 2e bij te hebben,dus heb een 2e gekocht dit keer in de kleur magneta met een mooi blauw koord eraan!Hij kwam meteen van pas toen ik de purple fluit bij mijn ouders had laten liggen,en gelukkig nog een 2e thuis had"

Populaire NOOFF® producten

1 van 10