Levertijd & Verzendkosten

Levertijd

  • 'ready to ship' artikelen verzending: binnen 1-2 werkdagen
  • verzending van alle NOOFF® halsbanden & riemen: binnen 5-7 werkdagen
  • heb je zowel een NOOFF® halsband of riem als een 'ready to ship' artikel besteld? Houd 5-7 werkdagen aan
  • heb je een Non-stop Dogwear hondenjas besteld die wij niet op voorraad hebben? Houd dan 5-10 werkdagen aan voor je gehele bestelling

Verzendkosten

De verzendkosten zijn afhankelijk van het land waar je bestelling naartoe verzonden moet worden:

Nederland: €5,95 - gratis verzending vanaf €89
Belgie en Duitsland: €9,95 - gratis verzending vanaf €129
Alle andere Europese landen (excl Bulgarije): €18,95
Buiten de EU: nog geen verzending mogelijk op dit moment 

Alle bestellingen worden verzonden met track & trace

Je krijgt, wanneer wij je pakket versturen, een verzendbevestiging met track & trace op het door jouw doorgegeven e-mailadres. Wij verzenden met PostNL. 

De meeste pakketjes zijn brievenbuspakketjes zijn en daar hoef je gelukkig niet thuis voor te blijven. Mocht je meerdere artikelen, over grotere artikelen besteld hebben en past het niet in een brievenbuspakket dan doet PostNL 1 bezorgpoging. Mocht je niet thuis zijn, kijk dan in de PostNL app, bij welke buren en/of servicepunt ze het pakket hebben achter gelaten. Probeer dan zo snel mogelijk je pakket op te halen.

Afhalen van je bestelling is helaas niet mogelijk. Wij hebben geen bezoekadres.

Bestellingen buiten Nederland
Bij bestellingen naar landen buiten Nederland kunnen douanerechten, belastingen en andere kosten van toepassing zijn. Deze kosten kunnen sterk variëren en zijn vaak gebaseerd op de prijs en het type artikel, het gewicht en de afmetingen van het pakket, het land van herkomst en de belastingen, heffingen en toeslagen van het land van bestemming. Deze kosten zijn voor rekening van de klant en worden ook niet terugbetaald in geval van een retour.

* NOOFF® is niet aansprakelijk indien de levering plaatsvindt op een later tijdstip. NOOFF® heeft het recht de opdracht tot 30 dagen na de bestelling te leveren zonder in gebreke te worden gesteld door de klant. Wanneer de termijn wordt overschreden ontvangt de klant een schriftelijke bevestiging. De klant kan dan kosteloos de overeenkomst ontbinden. De klant ontvangt dan binnen enkele werkdagen, het betaalde bedrag terug.

Opgesteld 16 januari 2022, aangepast 06 januari 2024

    Populaire NOOFF® producten

    1 van 10